Wij zoeken (Haven)gidsen:
Werkt u in de haven, heeft in de haven gewerkt, of heeft u hier affiniteit mee dan bieden wij u de mogelijkheid om uw enthousiasme en kennis over de Rotterdamse haven over te dragen op jongeren. U kunt zich inleven in de belevingswereld van jongeren en bent enkele dagen per maand beschikbaar.

Dit gaat u doen:
Als havengids begeleidt u leerlingen en studenten tijdens hun excursie door de Rotterdamse haven. U vertelt over de ontwikkelingen, activiteiten en werkzaamheden die er plaats vinden. Ook gaat u in op voorkomende vragen.

 Als binnengids begeleidt u leerlingen en studenten tijdens hun bezoek aan onze havenexpositie en helpt hen met het uitvoeren van opdrachten.

Wij zoeken Lab-vrijwilligers:
Als Lab vrijwilliger begeleidt u leerlingen en studenten in het laboratorium van het EIC. U helpt hen met het uitvoeren van chemische of technische proefjes.

Wij bieden:
Leuk vrijwilligerswerk binnen ons team van ca. 55 (haven)gidsen en lab vrijwilligers waarin u uzelf kunt ontwikkelen. Vooraf krijgt u een uitgebreide startinstructie en er vinden regelmatig gidsendagen plaats om uw kennis over de haven actueel te houden.

Interesse of meer weten?

Neem contact op met Marianne van Gastel: m.vangastel@eic-mainport.nl