APM Terminals 1 – is een container overslag terminal en stuwadoorsbedrijf gelegen op Maasvlakte 1. Op deze terminal worden schepen van Maerks bij voorrang behandeld. Het bezoek bestaat uit een begeleide rondrit over de terminal.

www.apmterminals.com

APM Terminals II - is in 2015 geopend op Maasvlakte II met als missie om de meest moderne, innovatieve, milieuvriendelijke en veilige containerterminal met de hoogste productiviteit te zijn. Het bezoek bestaat uit een begeleide rondrit over de terminal.

www.apmterminals.com

Broekman Logistics Europoort - verzorgt op- en overslag van verpakte gevaarlijke- en milieu-kritische stoffen en beschikt over gespecialiseerde opslagruimtes hiervoor. Het bedrijfsbezoek bestaat uit een rondleiding.

www.broekmanlogistics.com

Bij Broekman Heavy Lift Terminal - richt zicht op complexe logistieke uitdaging als generatoren, turbines en booreiland-onderdelen. Offshore en heavy-lift producten worden niet geleverd in standaardafmetingen. Het merendeel kan niet uit elkaar gehaald worden en is daardoor te groot om in containers te vervoeren. Het bedrijfsbezoek bestaat uit een rondleiding.

www.broekmanlogistics.com

Het moderne warehouse op de Maasvlakte is geschikt voor de opslag van zowel ongevaarlijke als gevaarlijke goederen. Het grootschalige distributiecentrum bevindt zich op een uitstekende strategische locatie binnen Maasvlakte 1.

www.broekmanlogistics.com

Voor exceptionele transporten en transporten met autolaadkranen is De Jong Transport van oudsher het aangewezen adres. Zij bieden de juiste oplossing voor alles wat vervoerd moet worden en zijn ijzersterk in het Europoort-Botlek-Maasvlakte gebied. Alle wagens van De Jong Transport zijn dag en nacht bereikbaar en inzetbaar.

www.boermangroep.nl

DFDS Seaways Vlaardingen – is een Roll on –Roll of terminal en werkplaats voor trailers en is gespecialiseerd in het laden en lossen van vrachtwagens, trucks en zwaar transport Een bezoek bestaat uit en rondleiding over de terminal en indien mogelijk een demo lashing van een trailer aan boord van de ferry.

www.dfds.com

ECT Rotterdam - behoort tot de meest geavanceerde containerterminal operators van Europa. In de haven van Rotterdam neemt ECT het grootste deel van de overslag van containers voor haar rekening. Een bedrijfsbezoek bestaat een begeleide rondrit.

www.ect.nl

Elivesto-Vermeulen Europoort heeft als kernactiviteit het leveren, inspecteren, onderhouden en installeren van alle voorkomende soorten staalkabel, touw, hijsmaterialen en scheepstuigage. Het bedrijfsbezoek bestaat uit een rondleiding en wordt afgesloten met een kabeltrekproef bij trekbank.

www.elivesto.com

Het Europees Massagoed- Overslagbedrijf (EMO) is de grootste terminal voor kolen en ijzererts in Europa. De lading vindt vervolgens grotendeels geautomatiseerd zijn weg over de terminal voor opslag, bewerking, of overslag. Een bedrijfsbezoek bestaat uit een begeleide rondrit.

www.emo.nl

Geodis Logistics - houdt zich bezig met opslag, overslag, distributie van goederen w.o. elektronica, zonnepanelen, satelliet- en antenne onderdelen, fittnes- en markettingartikelen. Geodis is gevestigd in120 landen en heeft ca. 30.000 medewerkers. Een bezoek bestaat uit
een begeleide rondleiding door het warehouse.

www.geodis.com

Kloosterboer Cool Port - heeft een opslagcapaciteit van 40.000 pallets, waarvan 10.000 pallets geschikt zijn voor vriesopslag en 30.000 pallets voor koelopslag. Het bedrijf is toonaangevend in de logistieke dienstverlening voor temperatuur gecontroleerde voedselproducten (o.a. vis, vlees, fruit, vruchtensappen- en concentraten, zuivel en aardappelproducten). Het bedrijfsbezoek bestaat uit een rondleiding.

www.kloosterboer.com

Matrans Rotterdam Terminal B.V. – Het bedrijf in Rotterdam behandelt jaarlijks ongeveer een miljoen ton breakbulk, zoals rollen papier, pakken cellulose, gezaagd hout en 120.000 containers op de 23 hectare grote terminal.

www.matransrotterdamterminal.com

Overbeek Transport BV. – houdt zich bezig met containertransport, reparatie, cleaning, verhuur en opslag. Ook kunnen containers aangepast worden als bv: kantine container, werkcontainer, opslagcontainer voor staal, kledingwinkel. Een bezoek bestaat uit een rondleiding op kantoor en bedrijfsterrein

www.overbeekbv.nl

P & O Ferries – is een ferry rederij naar Groot-Brittannië met de grootste vloot met uitgebreide services en faciliteiten. Het meest uitgebreide routenet en grootste frequentie aan passagiers- en vrachtafvaarten is hierdoor mogelijk.. Er wordt een bezoek gebracht aan de brug met uitleg van stuurman of gids.

www.poferries.nl

Belangrijke producten van Rio-Tinto zijn aluminium, diamant, goud, ijzererts en industriële mineralen. Deze delfstoffen worden wereldwijd bovengehaald. De verschillende soorten boraten worden verpakt en aan klanten verspreid over heel Europa.Het bezoek bestaat uit een rondleiding.

www.riotinto.com

Rotterdam Fruit Wharf - houdt zich bezig met op- en overslag van pallets groente en fruit uit containers en reeferschepen en het laden en lossen van thermo vrachtwagens. Een bezoek bestaat uit een begeleide rondleiding door loodsen en - indien mogelijk - kades.

www.sea-invest.com

Dit bedrijf levert kisten en kratten vervaardigd van vuren en/of plaatmateriaal, duurzame retourkisten ,flightcases, pallets, industriële vloeren, skids en holblokken. Deze verpakkingen geheel afgestemd wensen en producten van klanten.

www.veelen.nl

Ziegler Nederland is expediteur voor multimodale logistieke oplossingen, transportdiensten, moderne opslagfaciliteiten en douane diensten. In Rotterdam staat een loods van 12.000 m2 voor op- en overslag van goederen. Een bedrijfsbezoek bestaat uit een begeleide rondleiding door de loods.

www.zieglergroup.com