De Meneba Fabriek: Traditie & Vakmanschap

Welcome to APM Terminals Maasvlakte II

APM Terminals Maasvlakte II is een terminal op de Tweede Maasvlakte. De terminal is sinds april 2015 operationeel en heeft een duidelijk doel voor ogen: een veilige en vlekkeloze verbinding vormen tussen land en zee.

Introduction Movie Maritime by Holland

Maritime by Holland is a joint initiative of all major Dutch maritime trade associations and maritime leader firms, powering the maritime sector in Holland. Together, they generate social and economic value for clients worldwide through an unbeatable combination of expertise, imagination and collaboration.

Hoe worden de fabrieken draaiende gehouden in deze crisistijd? | Shell Pernis

De samenleving van energie en brandstof voorzien is cruciaal in deze tijden van crisis. Hoe blijft de Shell fabriek draaien en welke maatregelen worden genomen?

30 dagen op een containerschip

30 Dagen Timelapse op Zee. Door onweersbuien, stortregens & druk Verkeer. Route van van de Rode zee, de Golf van Aden, Indische Oceaan, Colombo, Straat van Malacca, Singapore, Zuidoost-Chinese zee en Hong Kong.

Port of Rotterdam

Bekijk deze video om in minder dan 3 minuten een beeld te krijgen van de Rotterdamse Haven en de mensen die er werken.

Jaarfilm 2019: Proud to be all in the same team

Wat gebeurde er in 2019 allemaal in de mooiste haven van de wereld? Bekijk het in deze jaarfilm.

Aankomst Sleipnir in Rotterdam

De Sleipnir van Heerema kwam zondagmiddag 22 maart aan in de Rotterdamse haven, waar het nu ligt afgemeerd in het Calandkanaal voor werkzaamheden.

Record-breaking LNG bunkering for Sleipnir in Rotterdam

Sleipnir arrived at the Port of Rotterdam on Sunday, March 22nd. The vessel came home for the first time following a successful global campaign.

Rarko is een keiharde werker #5

In deze aflevering zoekt Rarko een baan in de haven van Rotterdam. Wil jij straks ook aan de slag in de grootste haven van Europa?